ConstellatiesFamilie- en organisatieopstellingen

Waarden missie en visie

Missie

Familie- en organisatieopstellingen voor mensen en organisaties die goed willen doen in de wereld.

Waarachtigheid

Oprecht

Eerlijkheid en transparantheid is wat ik beoog. Als ik iets leuk vind zeg ik dat. En ook als ik iets niet leuk vind. We hebben allemaal onze angsten en zo ik ook de mijne. Ik doe mijn best om niet meer mijn afweren in te zetten en volledig open en oprecht te zijn.

Authentiek

Een direct afgeleide van oprechtheid is authenticiteit. Wie oprecht is kan authentiek zijn. Sta voor wie je bent, deel je gevoelens, erken jezelf. Ben jezelf in volle glorie, zeg wat je vindt en leg uit wat niet begrepen wordt. De meningen over wat ik vindt kunnen natuurlijk uiteenlopen. En daarom doe ik dit met respect en oprechtheid. Blijf in jezelf.

Respect

Respect betekent voor mij dat je bereid bent naar de ander te luisteren en tracht te begrijpen. Niet door forceren, maar door de dialoog aan te gaan. Zo komen we tot nieuwe inzichten en een nog beter resultaat.

Passie

Wat ik doe, wil ik met passie doen. Belangrijk is voor mij is dat  wat we samen gaan creeëren een toegevoegde waarde heeft voor de wereld, maatschappij, een groep of een individu. Laat het de natuur zijn, rechtvaardigheid, gezondheid van lichaam, geest of ziel, of stimulans van samenwerking, creativiteit, geloof of spiritualiteit, of een gezonde wereld economie. De gemene deler is de verbetering van de wereld. Hoe klein of groot deze ook moge zijn. Dat grijpt mij, en dan heb je mijn passie in samenwerking.

Verbinding